18.08.2007 г., 22:55 ч.

Що за майка си? 

  Поезия
551 0 5


Не искам да спра и няма да спра -
упорит съм аз като муле.
Не искам да срещна отново смъртта -
"Кво ми се толкова пулиш?"


Не ме ли познаваш, или сега
тепърва ще ме разучаваш.
Спасих ти живота, дарих радостта,
а ти ме със нож нараняваш.


Що за майка си - питам се все.
Да ме беше убила тогава...
Да беше оставила свойто дете
на някой препълнена гара.


Ама ти като мене проклета си, знам -
живота ми пак ще съсипваш.
Ожени ме, сиреч остави ме сам
без любов, без мечти... без да питаш!

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??