6.06.2005 г., 20:41 ч.

ЩОМ НЕ МОГА ДА ТЕ ИМАМ 

  Поезия
1278 1 4
Щом не мога да те имам,
ще те скрия от света!
Щом аз давам,но не взимам,
ще заключа любовта!
И когато осъзнаеш,
че за мен копнееш ти,
ще те чакам-и го знаеш,
тук-във моите мечти.

© Лилия Кашукеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??