Jun 6, 2005, 8:41 PM

ЩОМ НЕ МОГА ДА ТЕ ИМАМ 

  Poetry
1277 1 4
Щом не мога да те имам,
ще те скрия от света!
Щом аз давам,но не взимам,
ще заключа любовта!
И когато осъзнаеш,
че за мен копнееш ти,
ще те чакам-и го знаеш,
тук-във моите мечти.

© Лилия Кашукеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??