24.02.2010 г., 19:29 ч.

Щом няма 

  Поезия » Хумористична
567 0 2

Щом няма

Няма идеален дом -
препирни, по някой стон.
Но коминът още пуши
и живеят двама души.

Щом без ядове не може
и сме още в тези кожи -
други няма - да, нали,
колкото да ни боли.

Щом така е, казвам аз,
щом до мен си в този час -
нека с теб да се тревожа
и до теб глава да сложа.

24.02.2010

© Гинка Гарева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??