5.01.2018 г., 23:42 ч.

Щом слънцето скрие се в здрача 

  Поезия » Философска
272 1 1

Щом слънцето скрие се в здрача...

щом тръгне си вече денят...

изгубваме своите чувства...

и скитаме дълго в нощта...

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??