Jan 5, 2018, 11:42 PM

Щом слънцето скрие се в здрача 

  Poetry » Phylosophy
302 1 1

Щом слънцето скрие се в здрача...

щом тръгне си вече денят...

изгубваме своите чувства...

и скитаме дълго в нощта...

© Андрей Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??