2.04.2008 г., 20:02 ч.

Щом завесата се вдигна 

  Поезия » Друга
493 0 0

Щом завесата се вдигна,

видях  това, което винаги

стояло си е там.

Щом завесата се вдигна,

разбрах, че във изтъркания плат

вглеждал съм се досега

и съм мислил, че познавам всичко.

Щом завесата се вдигна,

блесна с нова сила красотата на деня.

Хората изглеждаха различни,

щом завесата се вдигна.

© Явор Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??