20.08.2008 г., 20:11 ч.

Щурче 

  Поезия » За деца
3253 0 14

ЩУРЧЕ

 

В детската градина

имаме щурче.

С него е щастливо

всякое дете. 

 

Сутрин рано-рано,

с грейнало лице,

с песен ни посреща

нашето щурче.

 

Пеем и играем

с радостни сърца.

Учим се да знаем

всичко за света.

 

В детската градина

всякое дете

има си приятел -

мъничко щурче.

 

(Текст на детска маршова песен.)

© Лилия Велчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??