Шум
Тези минути на тишина,
когато се чудиш дали да не прегърнеш света.
Съмнение спира те, но това
не е причина да забравиш мечта.
Сарказмът вечно спасява света,
ирония вдъхва надежда с тъга,
залъгват се всички и какво от това,
по-силно ли има от фантазията.
И близко е истината,
и ясна е всяка лъжа,
но остават си мислите,
жертви на шума.
© Братан Всички права запазени