24.02.2009 г., 12:37 ч.

Шум 

  Поезия » Пейзажна
757 0 1
Капка
по капка
прокапва дъждът.
Лека
полека
заспива градът.
Сякаш
по-тихо
звездите блестят.
Още
по-глухо
изсъхва дъждът.

© Императора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??