Feb 24, 2009, 12:37 PM

Шум 

  Poetry » Landscape
677 0 1
Капка
по капка
прокапва дъждът.
Лека
полека
заспива градът.
Сякаш
по-тихо
звездите блестят.
Още
по-глухо
изсъхва дъждът.

© Императора All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??