9.09.2008 г., 15:13 ч.

Шуми шумът... 

  Поезия
626 0 4

Шуми шумът, безкрайно тихо
мълчанието,
във мрака детски глас зове,
безименно,
полубезсмъртен ставам всеки ден,
безкрайно дълго,
празнота запълвам,
временно,
криволича по пътеката,
трънлива,
с ръце обгръщам
живота си,
спасение търся,
завинаги...

 

 

Да те намеря искам, но и да не те загубя...

© Ян Тра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??