Sep 9, 2008, 3:13 PM

Шуми шумът... 

  Poetry
625 0 4

Шуми шумът, безкрайно тихо
мълчанието,
във мрака детски глас зове,
безименно,
полубезсмъртен ставам всеки ден,
безкрайно дълго,
празнота запълвам,
временно,
криволича по пътеката,
трънлива,
с ръце обгръщам
живота си,
спасение търся,
завинаги...

 

 

Да те намеря искам, но и да не те загубя...

© Ян Тра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??