29.10.2008 г., 21:09 ч.

Шумно 

  Поезия » Хумористична
614 0 8
 

Шумно

 

На простора съм метнала ризите,

дето снощи със тебе съдрахме,

тъй че сигурно чуха съседите

всички думи... къде ги побрахме?

 

Не обичам да мънкам за нищо,

и на тебе не ти се отдава.

След двубоя словесен обаче,

интересно в леглото ни става.

 

Не очаквам големи промени,

че не сме на петнайсет години...

С толкоз огън в ума и сърцето,

скуката дано ни подмине.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??