14.11.2008 г., 9:58 ч.

Швейк 

  Поезия » Хумористична
785 0 11

 

ШВЕЙК

 

Пие си сутрин кафето Швейк

и сладко похапва ябълков кейк,

но никога вечер войникът не спира

да се налива той с чешка бира.

 

Замезва си само с тънки мезета

и не се сеща за мазни кюфтета,

обича той млади моми да закача

и често по дансинга с тях да подскача.

 

След като цял ден в къщи поспива,

вечер в бирарията и водка си пийва.

Нека да пие, но кой ще я плати?

Тя е поръчка от клиенти богати.

 

На шут се прави пред своите клиенти,

така си изкарва аплодисменти.

В началото беше озадачен,

но нали затова бе назначен.

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??