22.09.2005 г., 11:18 ч.

Сигнали 

  Поезия
736 0 0
Кола.Пари.
Любовник.
Екскурзия.
Хотел,
през всеки вторник.
Пиянство,радост,
и любов,
и празно,
и пак до вторник,
и еднообразно,
по схема,
като на гарата маневра,
от семафор до семафор,
един екватор
километри навъртяла,
а цветните сигнали не познала,
и не усетила,че има път навън,
че има свят,и други гари...

© Светлозар Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??