16.11.2006 г., 1:34 ч.

сила на младите 

  Поезия
721 0 4
Понякога когато плачем
и крещим наум,
от ярост и безсилие
от завързаните ни ръце,
и си мислим,
че част от нас
умира,
всъщност се съживяваме
болката преодоляваме
и по-силни от преди
ставаме.
Няма нищо на света
което да пречупи
на две нашите
мечти,идеи,и същества,
защото млади сме сега
и търсим радостта,
която определила
ни е нашата съдба.

© Тарададам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??