3.02.2012 г., 18:31 ч.

Силата на любовта /акростих-1/ 

  Поезия » Любовна
2386 0 3

С три живота съдбата да би ме дарила.

И трите на теб, моя обич, бих посветила.

Л ъх на сила си ти, аз - пролетен аромат.

А ко ти си липа, аз ще бъда нейният цвят.

Т рън ли си, с пухкав сняг бих те покрила.

А ко си бор - гнездо в клоните ти бих си свила.

 

 

Н ай-светлият лъч ти си в тъмните нощи.

А нгел мой в дните ми и хубави, и лоши.

 

 

Л ек утринен бриз, немирно рошещ косите.

Ю ношеска страст и невинност в очите.

Б орина, подпалваща буйни пожари.

О хота за носталгия и спомени стари.

В ърба, под чиято сянка намирам отмора.

Т рева дъхава, разстилаща се на двора.

А з  и  ти - д н е с   и   з а в и н а г и...

© Галина Карааргирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??