Първият ти поглед още
потопи се надълбоко в мене
и тогава в първата минута
аз поисках да ме вземеш.
Дни наред те подминавах
в мислите си упорито,
заради морала, в който вярвам,
спирах се насън да те опитам.
* * *
Без да се усетя, те целувах,
жадно аромата ти попивах...
разголих ти се, без да се срамувам...
Нелегален алкохол си - как опиваш...
13.07.2009г
© Емануела Иванова Всички права запазени