10.01.2020 г., 23:54 ч.

Силните 

  Поезия » Философска
615 2 2

 

Силните не плачат от тъга.

Силните ще плачат от обида.

В сълзите им няма суета,

даже няма да ги видиш…

Текат навътре, зорко скрити

зад стена от ледена суровост,

от  хладната ирония пропити,

зад остри копия на строгост.

Силните не плачат от любов

те ще плачат от предателство.

Сълзите им са кратък послеслов,

за едно изгубено приятелство.

Силните не искат от света

Те създават своя свят самички        

Те не мразят, пазят си честта.

Честта за силните е всичко!

© Екатерина Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "Те създават своя свят самички
    Те не мразят, пазят си честта.
    Честта за силните е всичко! " !!!
  • Хубав стих. Колко жалко за силните, те няма да познаят този свят, и ще си тръгнат неразбрани. Тъжно е.
Предложения
: ??:??