4.02.2024 г., 20:02 ч.

Силует 

  Поезия » Друга
162 3 10

На моя зрящ учител

 

 

Очите ми са слепи...
Виждат само силует.
Но душата ми е зряща.
Тя прониква право в теб...
Не можеш ме излъга...
Дрехи - като плат. 
Но сърцето ти го виждам.
Ех че шарен, шантав свят. 
А болката ме реже. 
Прониква в мене като нож. 
Лекарството ли... не търся...
Аз открил съм го - Любов! 

© Виолета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??