Поредната цигара те замества...
Димът рисува силуети...
И те полека се разсейват...
Ридаят спомените в мрака.
С привкус от безразличие...
А отсъствието ти се превръща
в осезаемо топло присъствие...
Цяла шепа цветове... в тъмното...
свети. И остава загадка...
© Павлина Петрова
© Павлина Петрова Всички права запазени