когато теб те нямаше вкусът ми леден от рано се събуждаше
денят изгаряше изпиваше денят възкръсваше
умираше и се спасяваше денят в очите ми
в очите ми кристала от екрана изгряваше
до късно пареше осветяваше тогава ти се появяваше
когато ти си тръгваше моя дъх цигарен до късно не заспиваше
нощта издъхваше дишаше нощта изгряваше
трепереше и оживяваше нощта в ръцете ми
в ръцете ми клавиш във тъмното възкръсваше
от рано търсеше прегръщаше тогава ти се връщаше
© Морето Всички права запазени