30.04.2019 г., 0:44 ч.

Сине 

  Поезия » Авторска песен
394 1 3

Рàсна, сине! Рàсна и порасна!

Колко бързо времето лети!

Още пазя снимката прекрасна

с татко ти пред външните врати!

 

Припев:

Мен, ще дойде Господ да ме вземе!

Ти недей да плачеш! Не тъжи!

В този свят на всеки идва време

с всичко земно да се раздели!

 

Аз молба едничка имам, сине!

Там на хълма ти при мен дойди!

И смени цветята, мили сине!

После пак по пътят си върви!

 

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, Красимира, Стойчо!
  • Харесва ми!
    Бащинската обич е закрила и напътствие!
  • Силна бащина любов. Трогваща молба, и тъжно, и топло, и истинско... разчувства ме.
Предложения
: ??:??