11.07.2008 г., 23:04 ч.

Сине 

  Поезия » Друга
908 1 4
Кой ти каза това, мили сине,
че навел си тъй ниско глава,
плачеш пак с надежда да мине,
тази болка с име БАЩА.

Ти не страдай сега, мили сине,
не плачи, не помагат сълзи...
Трябва двама с теб да се справим...
Да сме силни! Да бьдем добри!

Не, не страдай сега, мили сине,
той не е заслужил това!
Избърши си сълзите... ЩЕ МИНЕ
ТАЗИ БОЛКА С ИМЕ БАЩА!

© Красимира Касабова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??