25.12.2015 г., 16:37 ч.

Синхронно трептене... 

  Поезия » Любовна
403 0 4


Духът ти разнежен, врата ми гори,
гласът ти копнежен в ума ми звучи,
страстта ти гореща по мене пълзи,
властта ти над мен, разноцветна кръжи.

Мълчиме еднакво, еднакво мълвим,
говорим еднакво, еднакво тъжим,
ръката държиш ми, и аз те държа,
в пътека вървим с колоритна съдба.

Вървиме щастливи, загледани в днес,
и няма вина, фалш, лъжи, интерес,
трептиме в синхрон на едни честоти,
оглеждам се в теб... обичаш ме ти.

 

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??