1.07.2011 г., 13:24 ч.

Синя страст 

  Поезия » Любовна
561 0 2

Морето, зная, синьо е на цвят,
а за сърцето казват,
че изпомпва във червено.
Защо тогава всеки път, когато
отправя своя поглед устремен
към дълбините на водата,
там припознавам любовта?
Изглежда, че кръвта ми е солена
и всяка вена явно е река,
в която плава мойта страст по път
към залеза над хоризонта и отвъд.

© Кавалер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??