Jul 1, 2011, 1:24 PM

Синя страст 

  Poetry » Love
544 0 2

Морето, зная, синьо е на цвят,
а за сърцето казват,
че изпомпва във червено.
Защо тогава всеки път, когато
отправя своя поглед устремен
към дълбините на водата,
там припознавам любовта?
Изглежда, че кръвта ми е солена
и всяка вена явно е река,
в която плава мойта страст по път
към залеза над хоризонта и отвъд.

© Кавалер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??