8.03.2014 г., 10:51 ч.

Синята лагуна 

  Поезия » Любовна
428 0 0

Жега е.

В този горещ ден една красива жена

и моя приятелка иска да бъде

в синята лагуна.

Ще бъдеш, мило.

Там ще бъдеш едно красиво морско цвете,

поливано с много обич.

Ще бъдеш, мило.

Ще бъдеш едно красиво морско цвете,

което ще ухае на любов.

Ще бъдеш, мило.

Ще бъдеш едно красиво морско цвете,

обградено с много любов.

Ти вече си там, приятелко.

Едно красиво морско цвете,

което никога няма да увехне.

© Наско кирилов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??