28.06.2020 г., 7:58 ч.

Синьо море 

  Поезия
659 0 0

Синьо море
автор:Елеонора Крушева

Лятото стъпи на синия бряг
с коктейл от чадъри, целувки и смях.
Лято за влюбване, страсти, привличане,
лято със дъх на лунно събличане!

 

Цветни пейзажи, лодки заплували
носени леко от морския бриз,
вълни залудували - бреговете целуват,
с рокли облечени от женски каприз.

 

Силуети на влюбени по пясъка боси,
раздават привечерно горещи звезди,
обич изпълва озоново въздуха,
стрели от любов в лятно море!

 

Бургаски вечери и лятно привличане,
перлени погледи в лунно обричане,
в мрежите морски грешно плете. 
Във синьо намига лятно море!

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

Обич в морскосиньо »

36 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??