6.02.2010 г., 21:14 ч.

Сива смърт 

  Поезия » Гражданска
340 0 0

В бетонните градини

на сивия, бездушен град

умират нежелани

гаврошовци завчас.

 

Под блясъка на светлините,

под феерията от цветове,

се крие свят на мъртви идеали

и фалшиви богове.

 

А за клетниците си остава

надеждата една -

смъртен сън да заличи

тяхната тъга!

© Иван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??