3.08.2012 г., 11:02 ч.

Сиви стихове за сиви дни. 

  Поезия » Друга
531 0 0

 

 

До колко работиш? 

Защо го правиш?

Защо теглиш хомота? 

Защо не знаеш след себе си какво ще оставиш?

Защо си роб по време на живота?

Аз питам себе си, а не някой друг. 

Защото и без това всеки сам за себе си е тук - 

така ни втълпяват и така растем.

После така възпитаване, дорде така си и умрем

с посивели коси от сивите дни, 

след които оставили сме стихове сиви едни.

© Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??