14.10.2009 г., 10:12 ч.

Сия Лакомия 

  Поезия » Хумористична
669 0 4

 

 

 

Сия   Лакомия 

 

Имам си една съседка

срещам   я  във  близката беседка .

Тя голяма ни е  лакомия

как  грехът  и   да надвия.

 

Цял ден  в беседката стои

да  работи се тя бои.

За децата стиска тя сладкиши

а ги хапва с устни миши.

 

Кренвирши щом в  къщи нося,

изяжда  ми  ги  под балкона.

Ще ме остави тя  да прося.

макар,че  отесня  и панталона.

 

Когат   натъпче  се добре

кога  мъжът и  се   прибере

запретва  тя  полите

навирва  здраво  и гърдите.

 

Сред нощ на масата засяда пак

на месокомбината тоз ортак.

После цяла нощ се тръшка,

като преяла  листна  въшка.

 

За  беседката ме мене страх

да не я  оглозга със замах.

Ех,че  Лакомия

е  съседката  ми  Сия.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Еххх, тая Сия Лакомия! Много ме разсмя! Хубаво стихче!
  • Това ще е някоя хамстерка!
  • Кренвирша , а?
  • Тая пуста Сия, върла лакомия!
    Като лапа всичко наред,
    ще си спечели ДИАБЕТ!
Предложения
: ??:??