Свали одеждата,
онази - снежнобялата,
на душата ми -
сияние на мъничка звезда,
послушай песента
на чувствата -
затрогваща соната,
изплела звуци от луната.
И потъни дълбоко
във очите - залези,
теменужено атлазени...
Скътай ме
във топлата си пазва,
душата ми
молитва тиха ще разказва -
за тебе и за мен -
благословени да сме в идващия ден!
© Румяна Всички права запазени
Красиво и влюбено да ти е, Румяна!
За много години!