Скицирам те
по образа ти в ума ми,
по-красива от всеки изгрев
събуждайки ме леко от съня ми.
Скицирам те
бавно стъпваща към мен,
по-грациозна от всеки залез
на отминаващия вече ден.
Скицирам те
разлистваща се в нощта,
по-нежна от всяко цвете
в багрите на любовта.
© Янита Всички права запазени