21.06.2018 г., 9:21 ч.

Скитник 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
219 0 0

Скитник в сърцето си приютих...

Хранех се с кравта от врата му...

Играех си с душата му...

Тя ми даваше сили...

Умираше бавно той... но с усмивка.

Сълзите му не бяха солени...

А мечтите му не бяха забранени...

Проблемът беше, че вече беше умрял.

© Elena Marako Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??