Сърцето лудо бие във гърдите
Отмервайки чрез своя пулс
Минутите, часовете, дните
До поредната ми среща с теб
Когато за пореден път ще те прегърна
И ще те притисна силно в мен
Когато пак очите ти ще зърна
На които попаднал съм във плен
Когато пак усмивката прекрасна
Ще зърна на красивото лице
Когато пак косите ще докосна
И почувствам ритъма на твоето сърце
За тези мигове копнея постоянно
Те изпълват мислите ми всеки ден
Бродят като скитници в съня ми
В живота смисъл са за мен
Без теб любима аз съм нищо
Бледа сянка съм в живот студен
Пътник без посока скитащ
Лутащ се в света кат ослепен
Път единствен нозете ми намират
В този водещ ме при теб
Където сънищата и мечтите спират
И където аз съм с теб и ти със мен
© Христо Банов Всички права запазени