28.04.2007 г., 9:59 ч.  

Скитнишка любов 

  Поезия
429 0 4

 

Аз дадох ликът си, на тебе -

дарих ти със него сърцето си.

Почувствах се гол, като бебе,

което поемаш в ръцете си.

 

Останах, така беззащитен -

без броня, без маска, без грим...

Да любиш, е толкова трудно -

тогава, си най уязвим.

 

Но, що за любов пък, това е?

Не зная - страхувам се аз.

Без жертви, любов, то се знае,

че няма - дори между нас.

 

Аз скитник съм.

Скитник ще бъда в душата си -

даже със теб,

по пътя в живота да тръгна,

все пак,

ще избързам напред.

© Бостан Бостанджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??