16.08.2011 г., 8:41 ч.

Скорост на влюбване 

  Поезия » Любовна
1385 0 12

Леки пръсти. Надиплена грация.

Щипка ноти. Пресипнал Шопен.

Малко гордост, отдавна прекрачена

в две зеници със място за мен.

 

Пълна стая сърца с двойно дъно –

а сме двамата само. И чудно е

колко бързо душата потъна

в песента ти –

със скорост на влюбване.

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??