Aug 16, 2011, 8:41 AM

Скорост на влюбване 

  Poetry » Love
1603 0 12

Леки пръсти. Надиплена грация.

Щипка ноти. Пресипнал Шопен.

Малко гордост, отдавна прекрачена

в две зеници със място за мен.

 

Пълна стая сърца с двойно дъно –

а сме двамата само. И чудно е

колко бързо душата потъна

в песента ти –

със скорост на влюбване.

© Елена Биларева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??