29.08.2009 г., 11:50 ч.

Скръб 

  Поезия
931 0 2

Скръб

 

Живея в мечти,
сърцето ми мълчи.
Поглед нещастен лъчи.
Самотен съм, уви.

Бленувам нежни ласки,
изтънчени, пефектни, царски.
Поглед нещастен лъчи.
Самотен съм, уви.

Копнея за сладки устни,
за внимание и леки допири.
Но сънят остава си в мечти...
Сърцето ми мълчи.

Близост минала ме мъчи,
погледът нещастен ми лъчи.
Самотен съм, уви...
Живея в мечти...

© Ангел Ангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Тя е константна !!! Мисля, че ще се запълни или с опиати, или със страстта на имперските ми жажди...
  • Тъжно наистина... Но трябва да се постараеш да запълниш тая празнота!
Предложения
: ??:??