23.03.2013 г., 10:15 ч.

Скука 

  Поезия » Любовна
842 0 22

 

 

Забравих да ти кажа онзи ден,

когато кацнах аварийно на земята,

че марсианците не са за мен,

не ме докосна лунната соната.

 

Говорих с тридушевни същества,

видях летящи хора във простора,

но теб те нямаше да споделя

и много скучно е без теб да споря.

 

Получих пак билет за Марс,

но сто процента няма да отида,

включи да видим Денсинг старс,

а аз ще ти изпържа риба.

© Ивон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??