3.11.2007 г., 12:50 ч.

Скумрия 

  Поезия » Друга
796 0 7
Хай... Вера
Устни блестят,
гланцирано мляскащи,
езици извиват се мокро,
увиват  се 
розово,
капят,  топят,
пот, излива се, 
смесва се,
смазва се, 
слива  се,
полови клетки мрат,
плъзгава сладка 
мазност кипяща,
лигави се лепкаво,
слюнчесто, мляс,
топлото
връхчето блика
леко мъчително,
безпощадно  и с мъст,
страст
плисва, разлива,
в ендорфини плуващи мозъци
стенат  и тихо, и шумно
раздразнени,
мъркане,
търкане,
мирис познат.

...
скумрия!?

© Владимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??