5.12.2011 г., 14:28 ч.

Скъпа Майко 

  Поезия » Друга
901 1 2

Мила майко,

ти много си ми дала,

с живот безценен

дарила си ме ти.


В безсънни нощи

над мен си бдяла,

в радост и мъка

до мен си стояла,


но времето бързо изтече,

по своя път поех аз.


Сега, макар и далече,

не спирам да мисля

за тебе аз.

© Цветелина Недялкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??