13.01.2013 г., 10:53 ч.  

Скъпи, искам те сега 

  Поезия » Еротична
1647 0 2

Скъпи, само по парфюм те искам, само по "Шанел".

Нежно с целувки да те събличам и да мажа тялото ти с карамел.

Гърдите ти космати нежно да целувам,

с пръсти тялото ти да обгръщам аз.

И нежно косата ти ще галя, ще те докосвам на всичките места.

И мечтите еротични ще ти сбъдна, всички до една.

© Въображение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??