1.08.2014 г., 15:55 ч.

Слабият човек 

  Поезия » Философска
275 0 0

И в мрака - непрогледна вечност,

Събираща се в сто крила,

В сто крила на птици,

Посърнали във моята душа.

От тях не виждам слънце,

А само облаци и прах,

Но никога не се огъвам,

Не вярвам и не се осланям в тях.

И може с вик, бързо да ме пресече,

Страхът, че сто крила ще останат винаги във мен,

Но аз не се предавам, за мен страхът е само лек,

Лекът на най-безочливата болест,

Болестта на слабия човек.

 

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??