21.05.2010 г., 23:32 ч.

Сладка болка 

  Поезия » Любовна
644 1 0

От опит зная - любовта боли,

но болката е сладка и си струва.

Такава болка на сърцето ми лежи

и тази болка  някак си лекува.

 

Пътят  към сърцето ти е забранен

и тъй е дълъг този път.

От моята усмивка си пленен,

а аз от твойта нежна плът.

 

Едва ли устните така горещи

готови са сами да запламтят,

едва ли близка ме усещаш,

щом можеш и без мен на сутринта.

 

И по-добре не ме докосвай,

така е трудно и горчи,

върви и друга омагьосвай,

докато моето сърце крещи.

 

Утрото  е вече пред вратата

и чака с нетърпение да го прегърна,

но то не знае за тъгата,

дето даде ми и не успях да ти  я върна.

 

 

С очи безмълвно  те прегръщам,

отиваш си, дори  не  се обръщаш...

 

© Може би закъсняла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??