Сладурке, ако ти ми кажеш НЕ,
кръвта във вените ми ще засъхне.
И навеки ще остана без лице.
Завинаги в душата ми ще мръкне.
Принцесо, ако ти ми кажеш ДА,
ще ми влееш светлина отвътре.
И ще бдя над твоята душа,
дори когато всичко мръкне.
Обичам те
и плача тъжно
и боли :(
Обичам те,
обичаш ли
ме
ти? :(
-------------------------------------
Заради теб се отказах от целия си свят,
и без друго той винаги е бил изграден
само от теб, но ти си му липсвала,
без дори да подозирам: твоят шепот без гласа
ти, топлината без дланите ти и усмивката
ти без очите ти. В целия ми свят липсваше
цялост и после се появи ти, за да го побереш
целия обратно в себе си. Целия ми свят.
За мен ти си единствена, това означава, че
когато си до мен, никъде наоколо и където
и да било, ги няма очите ти, усмивката ти,
топлината ти, начинът, по който топлиш дланите
ми, когато са премръзнали. А когато си далеч,
знам, че си някъде там и се усмихваш.
Искаш ли да ме изпратиш до нас, после аз да
те изпратя до вас, и после пак ти до нас и аз
до вас, и така цяла нощ, до сутринта, че да
не ни е страх да се прибираме сами в тъмното?
Сладурке, страх ме е без теб в тъмното :(
На Даниела. Вечно ще бдя
над теб.
----------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------
EDIT: 11.11.2009г. - Току-що тя ме уби, имах
нещастието да се влюбя в... дете, в една 18 годишна
сладурка, чиято душевна чистота и светлина ме
изтръгнаха от мрака. Току-що тя ме уби.
Към теб, сладурке - някой ден ще осъзнаеш точно
какво стана. Тогава искам да си силна и ако някога
съм значел нещо за теб, да не страдаш. Не ме търси
повече никога, ако наистина ме обичаш, ме остави
да те забравя. Остави ме да свикна отново с мрака :(
© Йордан Серафимов Всички права запазени