22.09.2020 г., 20:52 ч.

Сладък миг 

  Поезия
520 6 15

Откъсвам си минута от всемира
и я изпълвам с ведър, морски смях,
от пяна е щастливата ми лира,
венче от водорасли си набрах.

Дълбоко вдишвам звездната си вечер,
усещам, че живея в сладък миг
и зная, че в сърцето ще е вечен,
открил за мен небесният език.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??