20.03.2018 г., 16:03 ч.

Сластни пожари 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
300 0 0

Сластни пожари

Загубих се в твоите очи.
Окъпва ме твоята любов.
Изпивам нежността от дланите топли,
докосва ме огъня на страстната обич
и като факел гори снагата.
С пепел от рози е застлан нашият път
и стъпките оставят следи от любовта.
Слънцето трепти, следи реалността.
Полъхът люлее клоните на радостта,
природата разцъфна и усети чувствата.
И, о Богове, гърчи се душата
натоварена с нежност, обич и живот.
Коя посока ни зове? Кой час ни събра?
Величави дни, богати с емоция и с любов!
Ще обичам докато мога да чувствам,
докато сърцето напълно изгори.
Пожари сластни, не горете душата,
трепети, моля, щадете сърцето

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??